Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Πρωτέως 6, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η προσέγγιση είναι εύκολη, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για όλους τους κατοίκους του κέντρου.

Οι χώροι του ιατρείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, ώστε η παραμονή των παιδιών και των συνοδών τους να είναι ευχάριστη, φιλική και άνετη. Ο χώρος αναμονής είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να αποτελεί έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό χώρο για τους γονείς και ένα χώρο φιλικό, χαρούμενο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών.

Στην αίθουσα αναμονής τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ενδιαφέροντα παιχνίδια, να διαβάσουν ή να ζωγραφίσουν όσο θα περιμένουν να συναντήσουν την παιδοδοντίατρο. Ο κύριος χώρος του ιατρείου είναι επίσης φιλικός, με ευχάριστα χρώματα και εικόνες και το παιδί έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί στην τηλεόραση το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής θεραπείας.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και την υγιεινή.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η αξία ενός παιδικού χαμόγελου είναι για μας ανεκτίμητη. Τα παιδιά είναι μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, είναι η ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον, εκτός από την αγάπη μας τους αξίζουν και τα καλύτερα.

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και μοναδικό και του αξίζει η σωστή αντιμετώπιση και φροντίδα από ειδικευμένους παιδοδοντιατρους που διαθέτουν όχι μόνο την απαραίτητη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση αλλά και σημαντικές γνώσεις που αφορούν την ψυχολογία του παιδιού, ώστε να εισάγει με ευχάριστο και ανώδυνο τρόπο στην καθημερινότητα του την σύγχρονη καθημερινή υγιεινή φροντίδα, την πρόληψη και θεραπεία των νόσων που αφορούν τα νεογιλά και τα μονίμα δοντιών.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά, εφήβους και σε άτομα με αναπηρία κάθε ηλικίας, με βάση όλα τα νεότερα δεδομένα στο χώρο της Παιδοδοντιατρικής. Προσπαθούμε να διατηρούμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο ιατρείο ώστε οι επόμενες γενιές ενηλίκων να μη φοβούνται τον Οδοντίατρο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΓΚΑΒΕΛΗ

Πρωτέως 6, Παλαιό Φάληρο, 17561
Τηλέφωνο: 2109816397
Κινητό: 6977448971

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

paidodontiatreio1
paidodontiatreio2
paidodontiatreio3
paidodontiatreio4